Over CrisTec

CrisTec staat voor Cv-ketels Reparatie, Installatie en Service TEChniek.  Eigenaar Cris Matthijsse is al ruim 20 jaar expert op dit gebied. Persoonlijk contact met klanten en het toepassen van duurzame energiebronnen staan bij Cris centraal. Hij onderscheidt zich daarnaast van andere installatiebureaus met zijn vakkennis en kwalitatief hoogstaande onderhoud en service.

‘Door goed te luisteren naar klanten en de juiste vragen te stellen, los ik problemen vaak al op voordat ik de ketel gezien heb. Want aandacht voor de mensen is minstens zo belangrijk als aandacht voor de apparatuur.’

De kennis rondom duurzame warmtebronnen ontwikkelt zich constant. Cris volgt dit voortdurend en past zijn werkwijze daar continu op aan. Dit maakt CrisTec een toekomstgericht en vernieuwend bedrijf.

Bij CrisTec is een storing van uw cv-ketel geen melding in de vorm van een nummer, maar een probleem van iemand die geen warme douche kan nemen. CrisTec streeft er dan ook naar om die warmte zo snel mogelijk terug te brengen in uw huis. 

Beeld-over_cristec